Wednesday, January 11, 2012

Under age

Waah kecik2 lagi dah pandai nak suwet-suwet aku.  Bajet dah besar sangat lah kan?  Aku terajang muka ko, last-last ko balik rumah nangis-nangis report kat mak kau jugak kan.  


Tolong hormat org tua boleh?


p/s: aku ni kategori org tua jugak tau.


nota kaki: cerita di atas adalah kenangan zaman muda beberapa bulan yang lalu.


Bak kata kak Ayu, 


''Y ko sedar x umor kau dah 19, ko dah tua.  X der sape-sape ke yg ko berkenan?''


hmm mesti lah x der lagi, kalo tak sure topup aku sentiasa habis (kini aku baru mendapati teknik untuk tahan topup.aku target pakai rm250 je duit topup sampai habis sem)


Kalo aku dah kawin nnti sure pesanan dari semua orang termasuk cik bonda, rakan-rakan seperjuangan zaman sekolah adalah;


''Tolong jangan bunuh laki ko Y!!!!''


Patut lah fith x restu kalo aku nikah ngan lagi sorang group member ktorg sbb beliau yakin member tersebut takkan hidup lama.


Hey!!! saya tak garang laaah! Saya baik tau!!!


*HAAAKKKK TUIIHHHH*



3 comments:

iz2ul i5lam i2zuDDin said...

ko x garang la..relex la ak kenal dri ko kot :D... code-Storm

Lady Of Gothica said...

awww terharu i...

tuuui..!

thanx dear

iz2ul i5lam i2zuDDin said...

hahaha..no prob ;)

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer