Monday, January 30, 2012

Pagi tadi sireyes ngantuk gila..  Dan yang aku pelik, sejak 2 hari lepas mesti aku tido dgn lena gilaSlalu tak lena sangat sbb takat bunyi sikit je aku dah terjaga pastu tak leh sambung tido balik tapi kali ni mmg tido terbongkang habisAnd finally aku jumpa position tido paling best.
.
*In position: tido meniarap*
Kak ayu: *tetibe* Y, apesal ko tido macam tu?  
Aku: nape? Tak leh ke?
Kak Ayu: ko tak takut kena hempap?
Aku: akak, jgn main-main dowh..siyes arr..
Kak Ayu: Ya Allah, sumpah..cara tido cam tu setan suka..
Aku: babi. Patut la mcm sedap semacam je aku landing.
*terus aku tukar position*
.
Tapi Alhamdulillah sedap tido..lena sangat but bila alarm dia talipon berbunyi maka keluar lah raksasa ganas utk mandi manda di bilik air.
Damn

1 comment:

iz2ul i5lam i2zuDDin said...

lol...cara tido mcm ne 2???

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer