Tuesday, October 26, 2010

Pencarian ball dress untuk dinner pengawas episode VIII

Sabtu lepas aku ajak bonda meronggeng pegi Empire Galery. Motif utama adalah untuk mengubat hati yang luka la.. Arr aku bukan lah jiwang2 mencirit ngan memana budak, tpi dgn kasut aku yg dah mampos tuh.. Lebih specifik lagi, kasut but aku yg kaler hitam aku beli time form 1, last pakai time form 2 pastuh simpan dalam stor bawah tangga selama tiga tahun dan akhirnya jumpa balik Jumaat lepas.. Tapi malangnya, x der satu pown yang aku berkenan, sbb semua tinggi2 giler babi and agak melebihi bajet..vavi tol!

So, last2 aku layan jer laa kedai DIVA..dapat gak beli gun metal onyx brooch..perrghh!! gothic habis arr!! bangga weyh!! walaupown harga dia mcm nak menelan air liur, tapi ade aku kesah?? bender ni buleh pakai kat mana2 jer so itu bukanlah satu pembaziran ok.


lawa ak??? aku bajet nak beli bender lain lagi, tapi nak simpan duit beli kasut..huhu sedih..

ni hah!! click lah kasi besar2 sikit.. hope that i can have one of this soon..huhu..

4 comments:

choi iwa said...

hot giler boots tu..mane ko jumpe?? aku nk jgk dowh..jom shopping sama2..aku ni hantu shopping~ jom habiskn duit

Lady Of Gothica said...

aku google larh..jom arr lps spm aku nak ronggeng dowh...

choi iwa said...

aku lps spm,time 25 dis, aku cuti seminggu..direct lps spm, susah skitlah kot sbb aku balik weekend je.

Lady Of Gothica said...

aku habis 15 dec..sempat kot

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer