Friday, October 15, 2010

Misi: Senior Prom 2010 episode I

Bila dah form 5, mula lah sumer org dok tanya2, ade prom ke x??? ako pown terjebak skali dalam isu tanya menanya sumer org..tpi yg shit, dorg sumer x tau laaa pulak...

bila dah nak dekat akhir tahun baru lah terjawab sumer pertanyaan tuh...aku pown jugak masih lagi terjebak dalam kesengalan hidup dan cita2 murni utk pegi senior prom aku seniri..

so, skrg aku dah x worry ape2 dah..sbb invitation dah dapat!!!! tgk arrkh!! tgk arrkh!!!

prom ktorg gabung ngan saas, bj n 7..perrghh terbaik siot!! mesti ramai giler nnti...tpi yg seday nyer, bebudak codename aku sumer malas nak pegi, and x der duit..huhuhu seday!! camner aku nak menggedik ngan korg mse prom nnti..ahh, x per laa korg have fun tau! tpi kalo nak gi dangdut ajak aku tau!!

--------

alhamdulillah, tadi aku dah beli tiket, seb baik dapat rate murah punyer..bersyukur giler arr sbb mmg bnyk nak pakai duit bulan ni, utk dinner pengawas aku x byr lgi, graduation nyer harta2 dan khazanah x setel lagi..peerrgh, botak bapak aku cam niyh..

--------

tpi to be fair, since bpk aku dah keluar duit utk prom dress and dinner dress so tiket prom and yuran dinner aku support seniri laa...kang aku mintak bebanyak mau dia kasi deal ''setahun x leh mintak ape-ape'' lagi menangis aku beb..wakaka
------

ok laaaa, ni checklist prom aku:
[x] gothic dress
[x] fishnet gloves
[x] accessories
[x] kasut
[ ] hair-do
[ ] make up plan
[ ] clutch

tu jer lah yg x der pown..wakaka..so, since mak cek nurul ridhwah tuh dah kecoh kat fb demand nak tgk dress aku..well, ni kira belog premier la (kasi muntah sikit) aku show sama korg dress aku...

in...




5...




4...




3...




2...




1...




kebabooom!!!


bahahahaha...amik kau!! aku sanggup tunjuk yg niyh jer...full version mesti tunggu aaa!!! aku tau sekarang niyh ramai giler readers tgh stand by nak sedekah penyepak free kat aku..tima kaseh laa...susah jer..wakaka

2 comments:

choi iwa said...

sengal lah ko..nmpk skit je..flash yg lbh..hahaha..nnt when the time is right, tunjuk jgn xtunjuk k

Lady Of Gothica said...

ye lah!! aku tunjuk punyer laaa sayaaang!!!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer