Friday, October 8, 2010

Pencarian ball dress untuk dinner pengawas episode v

Ni adelah sambungan episode dinner pengawas yg banyak2 tuh..tpi kali niyh tribute utk si bella niyh...
Ok, Bella aku tau ko dah offline kat Fb and do dah blah gi tution..tpi since aku bajet ko nak tgk portfolio niyh..so aku merajinkan diri utk bluetooth gambar dri fon, transfer masuk laptop pastuh post kat sini (basah ketiak ok)..ok aku x nak bebel dah..ko tgk jer laa
Gambar first lah pulak,

yang niyh with bright lighting nyer environment..flash camera aku mmg mcm nak kasi buta dowh...kening sangat x memberangsangkan

yang niyh pulak kalo day light biasa jer...x payah pakai flash2 punyer version..

details:

highlighter-shimmer silver

base colour: light/baby blue

liner: navy blue

--------------------------------------

Gambar second version kelabu asap

ni pkai flash, sbb tuh muka nmpak putih..kalo x itam berkarat lah

ni stakat lampu flouescent punyer effect lah..kalo nak gothic2 tpi x mau pakai kaler hitam, kaler niyh pown ko buleh kasi bedal..

details:

highlighter: the very2 light brown..gelap sikit jer dari off white

base colour: brown biasa jer

liner: shimmer dark brown

-----------------------------------------

Third thang yo..ni mmg terbaik arr kalo bab2 dinner meletop2 niyh

fuhlamak..mate cokelat sudah!! comeyl gak model niyh (haha abaikan ok)

shimmer dia kalo sebatu ko halakan flash mmg buleh nampak beb..jangan risau utk balik dalam gelap tanpa memakai jaket keselamatan yg kaler flouescent green tuh

seperti biasa day light biasa..
details:
highlighter: shimmer silvery white
base colour: shimmer silvery grey
liner: shimmer greyish brown
---------------------------------------------
gambar 4...motif?? hilang bosan lepas balik skulah
sori ni muka bru lepas mandi...nampak cam mulia jer..padahal.....hak tuih sungguh

okait details yo!!
highlighter: shimmer green (dlm gambar ni x nmpak sgt sbb dah blend dgn kaler2 laen)
base colour: shimmer dark brown
liner: black
kita kasi blend2 n goreng2 sama dia, so cam tuh la jadi nyer
----------------------------------------------------------
gambar 5..eyeshadow adalah bersumber kan mak aku...so, cilok arr jap..haha
ni muka baru balik skolah...x mandi lgi pown (sampai sekarang)

ni pulak aku kasi setting camera vivid colour...alang2 da purple aku kasi over la sikit gambar dia...yg ori nyer kat atas tuh..
details:
highlighter: shimmer lilac
base colour: shimmer violet
liner: vampire purple ( kaler dia ala2 org mata lebam yg naik biru tuh, x nampak sgt dlm gambar sbb letak siki jer..kalo dekat2 nampak kot)

2 comments:

choi iwa said...

lain kali kalo kte jumpe lg, ajr aku dowh.. aku ni xtau ape2 psl make up pon

Lady Of Gothica said...

ok x dak hal!!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer