Saturday, October 9, 2010

iwa, ni spesial utk ko, since ko terlalu sangap sampai teringat-ingat kat aku..

Nurul Ridhwah atau lebih dikenali sebagai Iwa Korea adelah salah sorang bestfren aku yg sangap lagi cun...mak cek niyh adelah pencetus revolusi Kementerian Skodeng and tukang sokong aku menggothickan diri since form 1 lagi...

Iwa ni mmg aset penting arr sbb kalo nak ngumpat, kutuk, hina, maki org mmg dialah partner aku padahal tukang maki adelah aku and tukang citer adelah dia...seronok ok!!!

Tapi disebabkan minah ni tua setahun dri aku, so jarang giler babi nak jumpa..so, kalo skali2 tepon mmg beribu bill mak ktorg kne bayar dowh...

ok la aku x nak citer bebanyak, jadi Iwa kalo ko time2:

-berak
-nak tido
-nampak antu
-nyanyi
-skodeng
-buli orang
-terjatuh
-nampak mak nyah seksi lalu
-buat soalan addmaths

pastuh teringat kat aku, ko bukak lah entri niyh...penat aku hapload satu2 gambar ok!!! owh, pastuh niy laaa frontwomen band symphonic metal yg aku stori sama kau tuh..donlod tau lagu2 dia!!

Band: Epica

Singer: Simone Simons

Lagu2 best: unleashed, blank infinity, mother of light, cry for the moon


Band: within temptation

Singer: Sharon Den Adel

Lagu2 best: frozen, the heart of everything, the cross, restless, mother earth, angels, the truth beneath the rose, somewhere, memories, stand my ground


Band: nightwish (ex-frontwoman)

Singer: Tarja Turunen

lagu2 best: nemo, planet hell



Band: We Are The Fallen

Singer: Carly Smithson

Lagu2 best: St. John, burry me alive, paradigm, i will stay, through hell



Band: Evanescence

Singer: Amy Lee

Lagu2 best: semua dlm Fallen album, call me when you're sober, lithium, snow white queen, weight of the world



Band: nightwish (current singer)

Singer: Anette Olzon

Lagu2 best: eva, sahara, amaranth, bye bye beautiful, whoever brings the night

3 comments:

choi iwa said...

aku terharu dowh... sangap aku bace ko nye..sayang ko!

Lady Of Gothica said...

saaayang ko gak!!!

choi iwa said...

oh my lady gothica~ haha

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer