Wednesday, November 10, 2010

Finally, aku rajin gak nak upload gambar dinner..muahaha

Nak tgk sgt gambar dinner en?? Tgk lah ok!! penat nak upload, kasi basah ketiak jer..hahaha



tenkiu lah sama lu..incik the awesome photographer, Ku Faridhwan..love u bro!!

ni moment tgh siap2...panic ok!



junior2 aku yang sangat berdedikasi lagi rajin organize dinner nih..baru tau korg, sengal kepala otak ok!! nak organize satu2 ni..

lady gaga aku!!!



seriyes gambar ni lawa giler..thanx ina!

pendaftaran yo!! aku teringin giler nak jaga meja pendaftaran tpi sampai sudah aku x dpt..shit!



venilla n aga!!





muka nak cari gadoh!! hadi ni arrkh dtg lambat!!

tgk baju aku..selendang dia dah jadi pesen lain..cikgu tegur aku depan2 junior (x nak kalah lagi ek?) yg baju aku seksi..seb baik aku x bogel ok! so, bella sbgai wonder woman tolong style kan selendang aku..bagus lah, bila aku masuk, ader junior aku pakai spageti dress..x nak halau ke cikgu?? x puas hati dowh..haha

ni lah muka2 slalu kne buli n tenyeh ngan senior

brandon n sharrif

venilla n aga

aqeel n ina

atiq n bella

along sengal n nuek sangap

shazana escourt shamin

ezad..asal sorg??

big boss baru escourt big boss lama..

lisa surihani..eh silap..aku ngan hadi sengal

nadooo

sab

raidoo

amirah z

time makaaaaan!!!

asal aku tembam????

ensem kan dorg??



kasut aku cam p*ki giler..bahabi giler cirit arr..leh pulak tapak dia nak tercabut..ni kira mcm aku kne sumpah ngan lord demon of the shoes ke ape?? asal aku pakai kasut jer, msti tapak nak tercabut..sial!

ni time lucky draw..bangga giler..









zoom kat mata..ok dah?? tgk mekap tuh..ok ak??

amirah z sengal

mrs incredible dowh!! dah arr theme colour aku sama cam the incredibles..sumpah leh masuk geng..aku nak super power lazer eyes..cool giler!! org pandang jer aku, aku kasi lazer sama dia..ahh heaven

ni along aku nyer keje..

banyak no ko pegang atiq?? menang x??




ni time menang queen and king..malu giler arr gak..

abang gigi/abg min ni king..ok lah tuh..boleh dibuli2

cikgu azian (fizik) and puan azlinda (ex-cikgu pengawas)..dorg adelah cikgu paling cool!!

tuh big boss baru..anak cikgu azlinda..

aku dah tinggi..ok tipu! aku x tau asal along aku meraba diri seniri..ko sangap eyh?

form 5 madness

ktrog awesome!! nak gado?? meh lawan kegilaan ktorg..confirm ko kalah!!
love u guys!!

4 comments:

choi iwa said...

aku ske~ sume nmpk bahagia gle..haha, dh nk spm dh! joke2. sume nmpk handsome n beautiful on that night. i'm envy ni~ haha.

Lady Of Gothica said...

muahaha..nasib lah!! spe suroh ko kuar sthun awal..

Anonymous said...

agklah~ pttnye aku suruh mak aku delaykn~

Lady Of Gothica said...

tuh lah kau!!!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer