Monday, August 20, 2012

Yes! Gambar raya!


Raya kedua la baru aku dpt tangkap gambo pakai bju raya..  Semalam, krim salam je laaa der..  Busy benor..

So marilah lihat aku lupa diri sebentar kerana pakai baju raya ni 5 minit je utk bergambor pastu tukar sbb aku kena masak pulak..hewhewhew..

raya1
I know I don't look goth at all, but I'll try to make it as dark as I can


raya2raya3


                                       Berlagak gila akuuuu..

Jadah haraaaamm













~~~~~~~~~~~~~~~~



Lepas photoshoot, gua naik pangkat jadi masterchef pulak..

dce899b8

Konon nak buat breakfast ala2 western la..  Sorry lah dapur semak banyak..  Lagi satu habit aku bila masak, lantak lah ade seploh senduk ke sudip ke kat sblh, aku  tetap akan abaikan kalo aku dah start pegang satu utensil..  Interpretation aku, semua benda multi function.  Pisau boleh potong, jadi garpu etc.


Idea 9gag ok..  Aku bajet glemer la b'fast dgn capsicum (eh btol ke?) tpi dah tekak aku ni tekak kampung, last-last aku mkn telur tuh je, x lalu aku nak telan ijau-ijau tuh..

85128120

Tema gambar raya aku vintage la ye..Aku bosan so main2 edit gambar la..huahuahua

Aku teringin nak buat spageti, so cik bonda suruh aku masak sendiri..  Gigih betul aku potong bawang.  Pisau tumpul sangat, mane tak hangin aku dibuatnya..  Untung cik bonda tngkp gambor jadi kena lah control ayu sikit kalo tak dah berterbangan pisau kat dapur tu -.-''

dfb97396

Also, since cik bonda yang snap gambar jadi korg dapat tgk output je la ye..  nak resipi nanti2 kot aku rajin nak buat lagi, insyaallah aku snap utk korg..




2 comments:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

"I know I don't look goth at all, but I'll try to make it as dark as I can"

wah =D i admire that spirit

~+~+~+~+~+~+~

^^ hepi dapat jumpa another goth blogger

and ur pics stunning *_*

^^

Lady Of Gothica said...

Awww thanks beb..tak sangka gak meet local goth blogger kat sini :D

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer