Friday, November 4, 2011

Tagged by Cik Mowt tokey pinggan mangkuk

Si pinggan ni boleh pulak nak tag-tag aku memalam buta ni.  Tapi since aku x der keje sgt pown, jadi terima kasih lehh!


Step 1


* You must post these rules
* Each person must post 11 things about themselves in their journal.
* Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
* You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
* Go to their page and tell them you have tagged him/her.
* No tag backs. 
* No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.



Step 2


*copy paste balik dari tagged by amer

11 perkara pasal aku
1- aku sangat saiko.  seriusly aku tak normal bila lepak ngan member2 aku
2- kalo dari belakang, orang ingat aku lelaki 
3- aku antara manusia yg sangat sadis dan kejam
4- aku punya bulu kaki lurus, bukan kerinting
5- aku sengau
6- mata aku secara ori adelah kaler brown
7- rambut aku secara natural adalah brunette
8- if i could turn back the time, i want to do the things that i didn't do masa prom.
9- aku tak suka orang bajet bagus.
10- aku suka masak tapi malas
11- kalo mula2 orang nampak aku, dorg kata aku sombong, poyo, and kerek tpi for real aku friendly, suka buat lawak, hebat bab2 mengilai, dan suka sosial2 kat mamak.

Ok yang bawah ni, soalan dari tokeh pinggan tersebut.  Dia gelarkan aku ''Model Singh''. 

Step 3 

1.one word about me please (sejujurnya)
= Gilooooooooooo

2.what or who in your mind now?
= kalo what, what is my result.  kalo who, who would be my husband.

3.hmm. apakah benda kegemaran anda. BENDA (kasi paham haa)
= pisaaaau! lagi tajam lagi cunn!

4.if you in love with someone's girly or boyfie. what would you do? (jgan cakap kau pendam. tu keje aku jehh. hkahha. kejam)
= aku tak buat pape.  dah bukan rezeki aku nak buat camne.  biarkaaaaaan je.

5.antara Amir Khan, Aaron Aziz dan Lee Min ho (xde plak mat korea huruf A) manakah pilihan anda? dan kenapa kenapa?
=Aaron Aziz! Min Ho no no!!!! jambu..cheq geli nok *tpi dia hensem gak*

6.perangai buruk aku, si tukang soal
= suara kau bila jerit memekakkan telinga aku

7.apa benda malu yang kau pernah buat dekat lelaki kalau kau perempuan dan sebaliknya
= aku tak buat la..namanya pun benda memalukan.  tunjuk bulu kaki tak amik kira ok.

8.haa. kalau laa kau akhirnya tak bahagia dengan orang yang kau tunggu selama ni. apa kau rasa?
= rasaa tak bahagia lah! maybe create sims version of him and let him drown in the pool or burn to death.

9.tabiat buruk hampa?
= suka korek idung senyap-senyap. eh.

10.movies apa yang kau syorkan kat aku sekarang ni (tak kire melayu ke english ke korea ke apa apa laa. ye, aku bosan so jawab ehh)
= ape2 movie yg aku lisa surihani berlakon

11.pandai tak aku mengira? hakhahaa (bukan tu soalan die) apa prinsip hidup kau?
= prinsip..hmm..Do or Die kot.

12.kalau aku suka lelaki sweet, kau suka cmne? one word jehh!
= aku taknak one word! aku punya mesti lebih! <--sial palis.  ok mesti mau hensem, baik, gangster, x tinggal solat, bulu kaki banyak.

dah dah!! aku dah siap!! puas hati kaaau??

Step 4


Soalan dari aku

1. Aku top dengan nama ape? (listkan nickname aku)
2. Berapa harga inai yg aku guna utk kaler kuku dan rambut?
3. Ape motif kau utk hidup?
4. Agak-agak bila ko nak kawen?
5. Ape reaksi ko kalo tetiba org yg ko tak suka menyalak dpn muka ko?
6. What will you use to kill someone?
7. Synyster Gates, Zacky Vengeance, Zizan Raja Lawak, atau Rajinikanth?
8. The language that you're dying to learn?
9. Are you Shopaholic, Bookaholic, Chocoholic or just desprate?
10. Patutkah aku beli blackberry 9300?
11. Describe aku.  Kasi panjang punya pun boleh.

Dah setel.

Terima kasih daun ketom.

*updated*

aku jugak ditag oleh makcik cina ecah ni..sori aku baru perasan dowh. jadi aku jwb je la bagi cukup syarat.

1. Sepanjang hidup korang, pernah tak lalui bende yang paling memalukan..Story jujur di sini ye
= Alah bnyk kali tpi aku je x ingat. X nak ingat pun. eh jap, jatuh tangga masa form 3 depan senior aku yg hot2..pundek gila.

2. Korang punye angan-angan Mr Right macam mane eik???
= Macam ni;
yang belah kanan ye adik-adik. belah kiri tu zacky vengeance, bagi aku dia sangat macho. tpi belah kanan lagi syok.

3. Pernah tak korang buat bende pelik?
= lain kali tanya aku soalan ''pernah x korg tak buat benda pelik''.

4. Ape kelebihan korang ade yang orang laen tak tau
= aku berupaya kentut tanpa pengetahuan sesiapa pun.  tetiba ade bau je, tpi mmg aku tak kan mengaku la. nehi ok nehiiiiiii!

5. Apa status FB or Twitter terakhir korang
= Cuti sem, apesal kau x boleh lama lagi??

6. Bile korang kawin nanti,wedding korang,korang nak buat theme ape?
= Gothic-vampiric graveyard <--waah over kau!

7. Ape bende yang korang fobia or trauma?
= menatang ni;
 8 .Movie or drama yang korang tak boleh lupe sampai sekarang?
= Titanic, bikin gua nangis sampai bengkak-bengkak mata ok.

9. Kenangan zaman tadika yang paling korang ingat sampai sekarang
= Aku buat perangai gegar pagar tadika aku sbb aku nak balik.  sial palis punya perangai kan?

10 .Listkan barang-barang dalam handbag korang
= Fon, wallet, minyak cap kapak, duit syilling, kekadang telekung, notebook, pen, sampah, jin, eh.

11. Kalau korang sedeh,macam mane korang hilangkan sedey korang tu?korang buat ape eik
= aku nangis daaaa.  tapi ikut level sedih la.  kalo melampau aku akan dok diam2 tunggu gelap sikit baru aku meraung kekadang sampai 2-3 hari baru aku meraung.  Kalo sedih takat addmaths fail, aku gelak je lah.


2 comments:

Dee said...

hey saye suke billy martin jugak ); jeles

Lady Of Gothica said...

elelelele..

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer