Thursday, December 9, 2010

more from polyvore

OOOit!! aku tgh bosan ni and baru teringat aku ader wat polyvore lagi..wahaha..semalam aku buat, hrini bru mengeletis nak tepek kat sini..sori arr, sejak spm hampir habis (ingat kau ade est ye amirah! blaja!) aku ske wat kje2 bangang..eyh, x tuh mmg hobi harian..arrkh sukati arrr.

tgk lah ok..aku wat ni spesel utk iwa..aku melantik diri sendiri sbgai stylist dia, so try laa wat a few fashion spread utk kasi mak cik ni ideas and inspiration (ayat x nak kalah kau!) for her dinner outfit..


iwa, aku tau ko mmg jakun bab2 kaler pink ni kan..so, aku belasah je la wat pink2 utk ko..tgk spe lagi romantik..aku ke or mamat korea kau??!! haha


4 comments:

choi iwa said...

yelah, ko lg romantik. dress die lawa tp harga, pergh~~~~~~~~~~ naik bulu aku~

Lady Of Gothica said...

harga ko x yah ikot arr..gi mampos arr harga dia..aku pown cirit birit ok tgk harga dia..padahal kat chw kit ko leh dpt 3 sen selonggok

choi iwa said...

hahaha.tp lawa dowh~

Lady Of Gothica said...

agak ar

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer