Saturday, July 10, 2010

mp3

skrg misi aku adelah pow bapak aku suroh blikan mp3 sony yg ader playlist..wakaka jakun giler kan!! patut mintak laa ipod kan, tpi aku malas nak beripod2 sbb mahal sgt, kang klo rosak aku yg meraung dowh..

hmmm, aku nak yg murah jer but WAJIB ader playlist sbb sng aku nak cri lagu..x der laa penat aku nak mencari 1 lagu dlm beratus list yg wujud kat dunia niyh..eyh??

ok, mesti pelik kan nape aku sakai sgt nak mp3, tujuan nyer adelah sbb aku x nak kacau fon aku..sejak fon aku yg sial (tpi pling aku sayang) tuh juga berfungsi sebagai mp3 dan jugak player utk tgk video shin chan, beteri dia makin sengkek..dan aku aderlah salah sorang mangkuk hayun yg sgt pemalas nak cocok charger kat fon..x tau nape tpi mmg malas giler arr..

weyh, nnti aku ltk gambar..nak gi melahap niyh


NWZ-S738F/N
RM 599.00
8GB


NWZ-S736F/B
RM 499.00
4GB


NWZ-E444/P
RM 399.00
8GB


NWZ-E443/R
RM 299.00
4GB





5 comments:

♥Felly♥ said...

aku pun dah lama nak ada mp3 player tapi sampai skrg x dpt2...T_T

Lady Of Gothica said...

sedeih togeder-geder laaaaa

♥Felly♥ said...

ya...aku rasa bila dah kerja ada gaji baru ler dapat beli...

Lady Of Gothica said...

jom kita keje skodeng orang..wahaha jadi spy..giler poyo seyh aku berangan..hahaha

♥Felly♥ said...

hahaha!!!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer