Thursday, July 22, 2010

Bon Odori 2010

atas sebab aku ngantuk, jdi aku nak merepek sikit jer niyh..sabtu lepas aku ngan yen meronggeng gi stadium matsushita sbb nak layan bon odori fest..bonda agak2 nak ikot, tpi tetiba cam nak demam..jadi beliau terketai laa kat umah dah aku enjoy laaa melupa diri lepak kat situ..dah laa tgk gambar jer laa nyah!

ktorg sampai2 jer, nah amik kau!!! skalo dorg tgah rehersal daaa.

dancers tgah dlm rehersal utk show malam tuh..

yen kalo bab2 posing niyh mmg teror..x payah aku ajar dia dah pass dah..wakaka


fuhlamak cam selena gomez pown ader..(senak x perut korg bce statement aku??)

aku mmg suka posing..sila terima hakikat yg aku mmg poyo..woi yen!! asal gambar aku jauh sgt???



org tgah sangap membeli...meriah nyer..mcm nak raye jer..owh shit!! aku x ganti puasa lagi...


comeyl x aku?? mmg comeyl pown kan..(sila tahan muntah ok)..perasan sial..yen, aku tetap nak tibai handbag ko!!
ramai x?? kalo ko jwb x, meh sini aku tumbuk ko!!kahkahkah


ni baru 0.0003% org kat sane..sumpah ramai giler..berpeluh ketiak aku nak redah org ramai ok!!!

rajin tol pakai yukata..seb baik aku x dtg pkai telekung taw!!

ni gambar yg yen sempat amik..dorg nak wat drum performance..tpi time niyh ktorg dah nak balik dah..aku dah pegi time form 3, so x gian sgt laaa...but quite interesting arr drums dia...rugi giler aarrrr ko x ikot jud!!! kan aku dah ckp, post ni spesel utk ko..wakaka


ape lagi!! aku kalo dah nampak makan mula laaa naik antu..kan aku dah cakap memang burok rupa nyer kalo korg tgk aku makan..ni penuh perasaan niyh..kalo ader balak ensem kat sebalah, mau aku buat tak tau jer sbb terlalu fanatik terhadap makanan..sbb tuh laa aku beli t-shirt tulis "I LOVE FOOD kat sana...wohoo..


4 comments:

♥Felly♥ said...

waa...best nyer..aku mmg minat giler2 kat budaya org jepun nih...

Lady Of Gothica said...

agak arrkhh..cam best kan...

♥Felly♥ said...

yalah..kat mana ni yer?

Lady Of Gothica said...

ni kat stadium matsushitah sek 21 kat shah alam dowh..

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer