Sunday, September 25, 2011

Photoshoot Photos Bebeh!!!

Okayh aku baru je on9, tgk2 Syuk dah tag aku dgn gambar photoshoot yg dah siap edit..Mau lihat?? Of coz mau kan kan kan??


Takpe2 meh sini aku tepek dulu link2 utk korg tgk..kne tgk taaau!! kalo x aku tumbuk kuat2!!


Usha-usha 1 


Skodeng-skodeng 2


Kasi terjah 3 


gila over kan aku? Ah lantak!


ok..ready...get set....go!!


*World Premier* <--kepala hotak kau!


daaah daaah nampak sgt gambar aku ni photoshop kaaan
Nah!!! hamik kau! Sekali Lancome dia bedal kat muka aku...tpi sampai sekarang aku punya curiosity adelah, kenapa mata aku dah sama besar dgn hidung? T_T

ok yang ni bukan photoshop punya sbb aku edit sendiri..stakat tukar2 contrast dgn colour saturation adelah..aku bajet je terer edit, skali kau bgi photoshop kat aku mau tergagap-gagap ok.
candid,goth,funny

Dengan gambar ni terbukti aku ni agak terencat

Kalo korg usha dkt skodeng-skodeng 2 (link aku tepek awal2 entri ni), ni lah dia gambar2 yg aku kasi efek blur blur  tuh
gothic,gothic dress,gothic models,goth
Inspired by Amy Lee of Evanescene


tpi kau tgk hidung aku..keramat tak? lagenda tu ok!
24.Models of The AD
Ni bajet2 posing vampire ala2 mysterious la..muka mintak pelempang


Ok tu je la entri aku...gambar lain?? arrkh tak payaaah! cukup la 2 je..wakakaka

Ok aku tipu..sabar2 jangan gigit gigit keyboard..aku terajang gak kang!

Nah ni dia album photoshoot aku


Thanx incik Syukri Zulkifle..next sem aku on lagi ewk (sempat menganjing lagi nih)..boleeeeh?

6 comments:

Anonymous said...

Wahhh fair n lovely lahh \m/

Lady Of Gothica said...

thanx bro

si kaki merepek , said...

bila anak singh jadi model. hkahhaa

Lady Of Gothica said...

sebok la kau...

Anonymous said...

this is the best pics. ever :D look 100% like a perfume model xD

Lady Of Gothica said...

haha thanx..with the big eyes n big nose..hell yeah!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer