Saturday, October 3, 2009

Disecting is awesome!!! Killing for good!!! I want to do it again and again!!!

Last friday kelas ktorg wat bender paling best kat skolah, ktorg kne dissect la!! yeah!! best giler!! aku mengaku yg aku agak2 takut arr kalo ternangis or termuntah tapi beb gua sebagai hot stuff x maen arr nanges2 nih, muntah sbb pening naik keta cukup arr..

Btw, thanx to Kat for uploading all the photos at facebook.. So, nih sumer gambo dia termasuk la katak n tikus tuh.. Group aku nyer gambo still ader kat izzati.. Ntah bile aku nak mintak kat dia..

Serius beb, wa cakap lu buat ni mmg best giler.. Time dorg nak letak katak dlm tong klorofom tuh aku mmg x berani la nak pegang.. kang dia lompat kat kepala aku x ker aku yg demam nanti.. Mmg tegak la bulu idong aku then, bile katak tuh da pengsan dorg suro aku bwk katak tuh atas tray.. Paling best, tetiba jer katak tuh boleh terjaga.. Hambik kau!! Terkejut beruk arr aku.. Lepas tuh aku x berani dah nak bwk katak tuh..

Tapi bab potong2 nih aku mmg suka.. Gempak arr.. Dorg tanyer arr x kesian ker tgk katak n tikus tuh.. Aku selamber jer la jawab x.. aku mmg sadistic giler so rilek arr beb, kang aku nanges sbb kesian sape nak pujuk aku, mmg konfem korg x kan pujuk nyer kan.. Tapi aku paling takut kalo antu katak n tikus tuh kaco aku.. X pasal aku jadi giler dgn penyebab yg paling unik kat malaysia nih..

ingatkan ktorg nak tanam arr arwah2 sumer tuh tapi x der kotak so masuk tong sampah arr jawabnyer tapi aku da balut betol2 da especially tikus tuh sbb aku yg bayar 10 hengget for the tikus so aku kne respect dia lebih arr (dah la time potong ribs dia boleh tersenget plak, seksa tikus tuh)

balik jer umah aku story arr kat family aku, dorg sume geli jer dgr cite aku so tu la chance aku nak torture dorg dgn geli mat dorg tuh..hehehehe

cantik jer Kat disect rat tuh.. aku punyer masyaallah.. huru hara x abes

katak nih susah siket sbb potong jer siket sume terbarai kluar.. jenuh la ktorg nak ngorek keluar isi perut katak tuh.. paling susah part nak kluarkan telur dia..

ni plak dudes codename aku.. memula ingat nak disect ngan dorg tapi x jadi atas sebab2 kemungkinan "the garasser" tuh masuk group dorg..so x jadi la aku.. dorng nih lagi kejam siap nak keluarkan otak lagik.. paper la beb!!

finally yg pakai tudung tuh Kat yg agak2 nerd tuh aku lerrr.. mmg poyo siket sbb aku x pakai contact lens time tuh so belasah jer la.. spect pown spect la.. glove yg aku pakai tuh size 6 besar sungguh le tangan aku nih.. rambut aku nampak pelik giler sbb aku x iron fringe tuh.. terer arr Kat boley pegang katak tuh mcm tuh.. Kalo offer aku antara korek idong ngan pegang katak tuh aku prefer korek idong.. ada kepuasan siket

2 comments:

Felly said...

whoaa...respect! respect! aku kagum dgn ko!!! kami belum sampai chapter disect tu lagi...harap2 aku berjaya cam ko...anyways sekor tikus memang mahal?

gothicvamp said...

ko mesti leh buat punyer la!! sekor dalam 10 hengget.. mahal gaks la

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer