Wednesday, September 23, 2009

gambor raya!! meletop punyer!! kebabom lagik!!!

Hah..ni dier gambo2 raye kat umah aku... mmg agak menyedihkan la sbb comolot aku lom dtg lagik..

Ni gambo2 raye pertama

aku ngan bonda tgh syok sendiri posing depan camera baru yang ayahanda beli tuh..
tau2 jer mender tuh ader tripod stand segala tempat ktorg letak nak tangkap gambo punyer pasal.

aunty yang hot2 tuh ustazah aku yg ajor aku ngaji sampai aku khatam time darjah 3.. dia baik giler beb!! yang laen2 tuh family member dia la.. ktorg mmg rapat giler.. seb baik aku khatam awal kalo x mmg kene sebat la aku nih.. hahahaha

hah!! nih dia kuih2 raya tahun nih.. aku boleyh cakap kuih ni semua sedap giler sebab aku la yg dok ngisi kuih2 nih time malam raya.. well, sambil isi tuh masuk mulut pown ader nyah!!!


Gambor raya kedua x der rase nyer...

Kiter tgk gambor raye ketiga plak..

Yen2 ngan abg dia datang umah aku.. Hah ngelejat la aku seronok tgk dorang datang.. sebwlom dorang datang nenek sedara aku dtg tapi x der gambor ler sbb aku tgk khusyuk lagi istiqamah tgk cerita CONGKAK..

malam tuh aku ngan bonda gi melahap kat Asiaria kat SACC.. hambik kau!! da brapa hari aku x telan nasik, skali nih aku telan nasik goreng plak..air plak aku bantai soda lime juice..masam nak mampos pown aku cekik jer la!!

tgk bonda feel2 gi tuh dpt cekik nasik..x pandang camera pown..

ni aku lerr... sedap weyh dapat lahap nasik nih.. well, dia nak lagi sedap kalo makan sambil ngumpat hal rumah tangga orang meja depan..

ni plak gambo2 raye ke-4

gambo family aku ngan cousin aku.. abg hot yg pakai kaler pink tuh cousin sebaya ngan aku..dia rekues letak status dia cousin yg hensem gi tuh..blah la kau!!!

ni gambo cousins paling gempak kat malaysia nih..muka aku time tuh muka baru mandi n tgh meset comolot aku..tgk la abg hensem kaler pink tuh..posing kalah aku beb!!!

yeh bebeh!! pencetus influenza gelak x habis.. ktorg mmg saiko punyer.. asal mata aku cam bengong jer.. arrgghhh biar la..

ni cousin aku yg lagi sorang.. posing ala2 indie gay gituh..sukati kau la adik!!

ni plak.. kesian dia..kne diarhea (betol ke eja dia mcm tuh????!!!!) kalo dia sihat x abeh2 cakap..aku meset pown x der bnyk cam dia cakap..

well, skrg nih sofa tuh da jadi tempat DNA sejagat.. nampak tuh DNA indie la tuh.. ader ker tido boleh keluar air liur basi.. ahahahah lawak sial!!!

4 comments:

Felly said...

Ha...baru aku tgk muka ko...ko ni memang cantik...jeles aku. haha..aku suka make up mata ko..memang goth

gothicvamp said...

alo..jgn la jeles...weyh!!! aku rindu ko!!!

Felly said...

aku pun rindu ko buddy

gothicvamp said...

awww...kiss kiss hug hug

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer