Saturday, October 3, 2009

More gambo raya alert!!! Lagi kebabom punyer!!

Today aku gi raya umah farrah.. Dia rajin sgt nak buat open house so ktorg serbu la.. malas nak ckp bebanyak, so tgk jer la gambo2 niyh..

aku n tuan rumah, si farrah lerr..

ni bebudak codename

dorg tgh gile dok panjat2 kat playground bukit jelutong..

-----------------------------------------------------------------------

ni plak time cousins aku dtg again..

abg hensem tuh aku paksa jadik chef.. ader potensi la kot..

lahap la korang!!

yeah!! the four of us.. now you know why aku nih brutal x tentu pasal.. all around with boys

----------------------------------------------------------

ni plak hari jumaat minggu lepas... dorg plan 5-6 org jer nak datang, skali satu rombongan meminag datang serbu.. well, 15 boys 4 girls..

my sis, yen2..dia mmg setia kalo dtg umah aku niyh

arina (poyo) ngan aku ( comeyll ke??)

aku ngan kawan lama from tuisyen..

me and azzam (klass mate aku lerr)

aku ngan faisal.. agak2 sampai x kalo aku nak terajang halkum dia.. aku rasa dgn ketinggian aku nih mustahil dowh..

the four of us.. gedik2 tuh mmg wajib.. aku paling kurang gedik tapi paling non-stop buat lawak

mamat poyo nih bf aku.. bukan boypren tapi best fren aku.. mat sideswipe poyo!!

lepas da ponat2 last2 aku ngan a few fwens gi lepak kat mall, sembang2, dating2, skodeng2, diskodeng..so aku pown lahap la ice blended cappucino..muak la tapi sodap dowh.. sori gambo senget sbb aku lupa nak edit.. ye la mak nenek le katekan..

2 comments:

Felly said...

aku suka baju ko kat gambar yg pertama tu..hehe

gothicvamp said...

thanx bebeh..vest tuh aku yg dok menambah studs and pins sumer..

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer