Thursday, December 11, 2008

i'm pretty sure......

hello korang... aku dapat idea baru that is ''20 minutes in heaven"

ok, ni agak tersasar dari umur aku skrg tapi who cares, it's "20 minutes in heaven"..

if bende ni real i'm pretty sure that mak aku akan kasi aku hentakan maut zudomon ngan panahan petir kabuterimon..

banyak tol aku tulis nih, bila nak start nih..ok, ok, aku start skrg..

"20 MINUTES IN HEAVEN"
~MY "GOTHIC WEDING" DAY~


I'm wearing this stuff :

GOTHIC TIARA


GOTHIC BAT EARRING


GOTHIC CHOKER

GOTHIC STUDDED CHOKER


GOTHIC BRACELET WITH BLACK NAILS


GOTHIC WEDDING RING


GOTHIC FLOWER BOUQUET







GOTHIC FISHNET DOLLY WEDDING SHOES



GOTHIC STUDDED BOOTS

MY GOTHIC WEDDING DRESS

ok..back to reality..

so, amacam besh ark??

mesti gempak kan kalo wedding reception cam nih...

warning: ur future husband and mother in law boleh mati kene heart attack sbb tgk pengantin pompuan pakai cam nih..

4 comments:

Felly said...

wau! memang best tul kalo pakai camtu masa wedding. gothic rulezz! aku paling suka boots tu. aku memang nakkan sangat boot camtu tapi mahal sangat.

gothicvamp said...

agak arr...mahal sgt..mase aku gi times square kat kl hari tuh, aku tgk harga dia 2000 lebih..

Felly said...

apa? mahal nyer. setakat boot pun mahal. kalo wedding gown yang gothic punyer apalagi...

gothicvamp said...

tau x per..aku ingatkan nak beli la..aku cari yg murah tapi yg murah harga dia 200 lebih..sedih

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer