Monday, September 20, 2010

Muka kawan aku macam ... (sila isi tempat kosong)

Tujuan aku buat entri ni adelah spesial, eh! spesel untuk kawan aku, Cik Raido (bukan nama sebenar)..Nama sebenar minah ni adelah Adlil Raidah..nak nama bapak dia ko mintak sendiri! Raidah jugak adelah pengawas cam aku gak...

Si raido ni telah buat satu entri kembang-kembang hidung untuk kat kat belog beliau, jadi pada hari ini aku nak balas dendam kesumat sama beliau (kesumat lah sgt, lap hingus la dei!!)

nak bace entri budak niyh??

sila rajin2 pegi click ''raidah gendut'' niyh, tpi jgn lupa tekan butang back utk khatam entri kali ni...tekan tau!! tekan tau!!

si raidah ni hobi dia suka lepak dan merepek2 atau melepak sambil merepek atau merepek sambil lepak..mak chek niyh best and awesome sbb sng nak kawan ngan dia, lgi2 kakak dia neyh dulu ajar aku kat tusen..repekan mereka adelah sebijik ye para pembaca..tpi yg si raido niyh lgi kebabom laa..

penah la aku comment kat fesbuk,

''woi, nnti aku wat entri spesel utk ko, aku curi gambar ko tau..''

dia balas balik,

''wokeyh, ko letak la muka aku iras muka angelina jolie tau''

kan aku dah kata, dia ni mmg kuat merepek..raido, aku tgh sedap kutuk ko, esok ko blasah la aku time morning call..hahahaha

lagi satu, mak chek niyh senang nak identify sbb ko akan dgr suara dia sebatu jarak dia dri ko, so ko buleh locate dia dlm masa beberapa saat jer..

nak lagi??? ok2...si raidah ni suke pegang camera..eyh!! x der la jdi pak pacak pegang camera tpi beliau sangat rajin untuk pegang camera lalu mengsnap2 gambar sendiri..namun beliau sangat awesome sbb x syok sendiri coz gambar ktrog yg lain pown dia akan snapkan dan tag kat fesbuk..(tgk ni, aku tgh puji ko niyh!!!)

*tgh cari gambar kat fesbuk*

*lembab sungguh internet curi aku niyh*

*hak tuih*


raidah jolie (akak tudung tuh)

angelina jolie
sama x???? kalo korg ckp x, korg mmg kejam giler..

3 comments:

Adlil Raida said...

tak samaa langsung hahahah. lawak doh ! i loike nyah, tapi gambar angelina jolie yang pakai tudung xde ke weh ? bhahaha. thanks bro :D

Jiji-Fify said...

hotak dia sama!!!! *muntah*
macam Kajol ade la! ;D

Lady Of Gothica said...

raido: no prob bebeh

sifu rajiah: kajol ek?? haah dowh!!

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer