Saturday, July 11, 2009

Hadiah PMR from my mum

Before this, aku pakai fon nikia 3230 nih.. Bnyk gak arr memories aku ngan fon nih sbb tuh aku x nak trade in (alasan jer, harituh pegi tanyer cina tuh dia kate RM80 jer).. So, aku kasi la fon nih kat opah aku..Sng siket x payah nak share2 fon.. Dah la fon nokia nih gempak giler samapai aku x leh lupekan kisah2 cintan aku ngan fon nih..ahaks..

Petang tadi pegi la kat kedai fon kat mall.. Sebenarnyer da 3 kali aku dok ulang alik kdai yg same sbb nak confirmkan betol2 fon maner yg aku nak. Te la aku bukan nyer org kaya ke ape ke. Kalo bapak aku millionaire boley la aku bantai 10 Iphone ke ape ke..

Aku da fell in love ngan fon nih dari first time aku tgk dalam magazine ape tah.. Memula cam nak mintak arr kat mak aku pastu dia kate x yah nak beli.. Last2 beli gak for PMR present..

harga fon nih dalam 560 hengget jer plus 1gb memory card..

ni la dia fon LG KS360 aku..Aku beli kaler biru sbb kaler black buruk giler and red&black amalin dah beli..pink plak girlish sgt n nida da beli pink..

+++hapdate+++

aku nak masukk kan lagu dlm SD micro memory card 1GB tuh tapi dia ckp kne reformat la plak..Bajet la aku tau camner nak reformat..Pastuh aku jolok balik dlm fon tuh skali dia kate ader "bad format error"
adus, mati la aku cam nih..kalo rosak la memory card tuh, mmg masak aku nak menjawab ngan bonda esok..tadi aku naek atas konon2 arr tanyer, "ma, camner nak reformat usb or memory card ek?? sbb bile cucuk memory card tuh dia kate kne reformat la"

arrrkggghhh, harap x rosak arr kalo x mmg mampos aku..rasenyer nak pegi la balik kedai cina tuh, tapi kalo ajk bonda mmg kne belasah nyer la..aku terai la ajk darling2 aku pegi sok..

4 comments:

M.E.D said...

Phone aku lagi gempak!!! nokia tarak color langsung!! HAHAHAH! gerenti kau tarak!!

gothicvamp said...

kalo nokia tarak kaler bagi kat mak cik kantin yg jual air tuh pon taknak

green apple said...

pehh dasat okkk budak ni, 15 tahun dah blogging. akak dulu lima blas tahun nak carik suis komputer pun terkial-kial.

gothicvamp said...

ahahaha..rilek arr kak..saye ni pown dulu terketai-ketai gak dok kene kutuk jer..hahahaha

This blog belongs to Amirah Y a.k.a Kak Long Wayer